Quantes novetats!

Ara un Google Meet, un power point o una trucada de dues hores. Portem mesos treballant en els mitjans de comunicació de Mercat Arrels. Imaginant i dissenyant com serà la revista, el web i la ràdio per Internet. Aquest estiu ja us hem avançat uns quants detalls, però ara ja estem treballant de ple en la creació de continguts amb noms propis que us volem avançar:

Visibilitzarem el testimoni d’àvies del món rural

Comencem amb dues col·laboradores de luxe que parlaran per la nostra ràdio: la Natza Farré i la Judit Martín. Us imagineu com es veu la nostra comunitat ‘ruralita’ des de les ulleres de la Natza? Doncs li hem demanat que ens ho expliqui tal com és ella, sense callar-se res de res. I Martín ens farà riure pels descossits.

I això no és tot! Ja hem posat fil a l’agulla al primer número de la revista, que serà trimestral. Bona part la dedicarem als boscos i la fusta, i tots els personatges, paisatges i oficis que en formen part. I, a més, la revista donarà veu a les persones que fan del món rural un entorn viu i dinàmic: des dels més joves fins a les àvies, gent de Catalunya i d’arreu del món. I amb un bloc que us explicarà al detall com fer vida de pagès al segle XXI i no morir en l’intent!

Què us sembla? Té bona pinta, oi?