Estàs a un pas de ser fundador!
Tria la teva opció de participació

Una comunitat forta, crítica i organitzada amb la millor tecnologia, que vol contribuir a canviar el món ara que encara és possible.

Un mercat de pagès en xarxa que, amb un sol clic, posa en contacte els petits productors del país amb cadascú de nosaltres.

Un portal web, una revista trimestral i una ràdio que crea i difon els millors continguts sobre el món que volem que torni, sobre la terra, sobre les mans, sobre la vida.

10 €

Rebràs a casa el primer número de la revista Arrels.

T’enviarem setmanalment el butlletí electrònic Arrels perquè siguis el primer a saber com evoluciona el projecte.

Fas possible el projecte Arrels, el mercat de pagès en xarxa.

30 €

Podràs comprar al Mercat Arrels, sense càrrec, els productes que triïs per valor de 10 €

Rebràs a casa les quatre primeres edicions de la revista Arrels

T’enviarem setmanalment el butlletí electrònic Arrels perquè siguis el primer a saber com evoluciona el projecte

Fas possible el projecte Arrels, el món que torna

60 €

Podràs comprar al Mercat Arrels, sense càrrec, els productes que triïs per valor de 40 € 

Rebràs a casa les quatre primeres edicions de la revista Arrels

T’enviarem setmanalment el butlletí electrònic Arrels perquè siguis el primer a saber com evoluciona el projecte

Fas possible el projecte Arrels, el món que torna

150 €

ESPECIAL JOVES PAGESOS

Només per als 100 primers fundadors

Ampliem els lots Joves Pagesos! Per donar resposta a l’èxit d’aquesta opció de participació, sumem 70 nous lots per als fundadors i fundadores d’Arrels que triïn aquesta opció.

Rebràs a casa la selecció de productes Joves pagesos

Podràs comprar al Mercat Arrels, sense càrrec, els productes que triïs per valor de 60 € 

Rebràs a casa les quatre primeres edicions de la revista Arrels

T’enviarem setmanalment el butlletí electrònic Arrels perquè siguis el primer a saber com evoluciona el projecte 

Fas possible el projecte Arrels, el món que torna

Selecció Joves Pagesos
Triant aquesta opció, dónes suport a iniciatives joves de pagesos emprenedors que garanteixen el futur i la vitalitat de la pagesia del nostre país.

  • Formatge Puigpedrós (Ger, Cerdanya)

    Un dels formatges artesans més premiats de Catalunya, elaborat per Pere Pujol amb la llet de l’explotació de vaques familiar.

  • Un fuet i una sobrassada Eco Llavora (Ventalló, Alt Empordà)

    Un projecte liderat per un grup de joves establert a l’Empordà que han apostat per la cria de porcs sostenible i ecològica. Elaboren embotits de primera qualitat.

  • Ampolla de 250 ml d’Oli d’Oliva Verge Extra Nousegons (Arbeca, Garrigues)

    Una ampolla d’oli d’oliva verge extra elaborat amb la producció de les oliveres familiars recuperades pel jove Adrià Dalmau. Un oli que ja ha rebut el reconeixement del sector gastronòmic català.

  • Ampolla de 75 cl sidra Mooma + Pot de Melmelada de poma de 360 g Momma (Torroella de Montgrí, Baix Empordà)

    A la zona on neixen algunes de les millors pomes catalanes, la generació més jove de la família Frigola aposta per l’elaboració de derivats d’aquesta fruita insòlits i de qualitat.

  • Vi Sicus Malvasia Àmfora (Bonastre, Tarragonès)

    El viticultor i enòleg Eduard Pié va reconvertir la finca familiar per orientar-la cap a la producció de vins naturals singulars, com aquest criat en àmfores de terrissa.

300 €

ESPECIAL EL MILLOR DELS MILLORS

Només per als 30 primers fundadors

Escapada Arrels. Et convidem a viure una experiència exclusiva per a dues persones i descobrir el món Arrels

Rebràs a casa la selecció de productes El millor dels millors. 

Podràs comprar al Mercat de pagès Arrels els productes que triïs per valor de 60 € 

Rebràs a casa les quatre primeres edicions de la revista Arrels.

T’enviarem setmanalment el butlletí electrònic Arrels perquè siguis el primer a saber com evoluciona el projecte.

Fas possible el projecte Arrels, el món que torna.

Selecció El millor dels millors
Productes únics, que han merescut els premis més importants de Catalunya, elaborats per pagesos i artesans alimentaris del nostre país. Un tast de la seva saviesa ancestral.

  • Llonganissa de la Carnisseria Colom-Vila (Manlleu, Osona)

    La llonganissa que elabora el jove xarcuter Francesc Colom, amb ingredients 100% naturals, al Mercat Municipal de Manlleu té el títol de Millor Llonganissa Tradicional de Catalunya 2019.

  • Oli d’Oliva Verge Extra Suo Tempore by Degustus (La Granadella, Garrigues)

    Elaborat amb les olives dels socis de la Cooperativa de la Granadella, ha merescut el títol de Millor Oli de Catalunya a la Fira de l’Oli de les Borges Blanques 2019.

  • Formatge Miner de la Formatgeria d’Espinelves (Espinelves, Osona)

    Aquest formatge elaborat amb llet crua de cabra i envellit en una mina va té el titol de Millor Formatge Artesà de Catalunya 2019.

  • Teules de Can Tuyarro (Can Tuyarro, Santa Coloma de Farners)

    Amb aquest dolç que la família Trias elabora des de fa més d’un segle, la seva pastisseria, Can Tuyarro, va rebre el premi Fava de Cacau a la Tradició Viva a la Guia de les 50 Millors Pastisseries de Catalunya.

  • Picapoll Negre 2015 (Oller del Mas, Manresa)

    Aquest vi negre de la DO Pla de Bages, de la varietat local, és el més ben puntuat de la darrera edició de la Guia de Vins de Catalunya.

(*)

Si vols fer una aportació diferent o superior, contacta amb nosaltres a [email protected]