La revista ja és al carrer!

El primer número de la revista, dedicat al bosc, ja és als quioscos i els pròxims dies arribarà a casa dels prop de 3.000 fundadors i fundadores que ens heu fet costat. 

Tal com vam avançar, ens estrenem amb un monogràfic centrat en el món del bosc i la fusta, però, a més, hi trobareu entrevistes, articles d’opinió, consells i idees per a un dia a dia més autosuficient. Més de 200 pàgines que compten, en aquest  primer número, amb les col·laboracions d’escriptors com Maria Climent, Gabi Martínez i Carme Martí; periodistes com Marc Casanovas, Griselda Guiteras, Salvador Garcia-Arbós, Laura Conde, Anna Veciana, Anna-Priscil·la Magriñà i Marc Serena, i especialistes com el divulgador científic Marc Boada, l’arquitecte Vicente Guallart i el divulgador Marc Casabosch.

La revista és trimestral i la trobareu als quioscos, a les botigues Abacus i als supermercats Bonpreu. També la podeu comprar on-line i us l’enviarem a casa. 

Molt més que una revista!

Arrels també es podrà escoltar! Al web de continguts d’Arrels trobareu el primer podcast d’Ona Pagesa, un magazín informatiu setmanal d’actualitat del món rural que dirigeix Albert Mercadé. 

I també vídeos. Al mateix web podreu gaudir de tutorials pràctics i divertits sobre tot allò que podem fer a casa per recuperar la natura en el dia a dia i, ben aviat, de documentals sobre el món que torna.