La revista d’Arrels, el món que torna s’estrena amb un espectacular monogràfic centrat en el món del bosc i la fusta. Arbres amb arrels que miren el futur i tenen un projecte col·lectiu: el bosc; fusta que ens ha donat vida des de fa milions d’anys i que ara es configura com un dels materials amb més futur; oficis mil·lenaris i la vida natural que hi batega. El bosc i la fusta són realment part essencial del món que torna. 100% Arrels. Ja ho veureu…
Les veus del món que torna
A més dels reportatges que configuren el monogràfic, la revista té moltes més seccions i contingut: entrevistes, articles d’opinió, consells i idees per a un dia a dia més autosuficient… Quasi 250 pàgines que donen veu a les persones protagonistes del món que torna.
Alan Watson. Des de la fundació Trees for Life, es dedica a recuperar espais forestals amenaçats arreu del món. Kelli MacConell. L’obra d’aquesta creadora nord-americana bascula entre l’art i la defensa del medi ambient. Gabi Martínez. Al seu llibre, Un cambio de verdad, es posa en la pell dels pastors extremenys i dels seus avantpassats. Griselda Guiteras. La periodista que ens explica de primera mà el dia a dia de les persones que viuen al bosc. Lyla June. La nova veu que defensa els valors dels pobles indígenes de l’Amèrica del Nord i la sobirania alimentària. Marc Boada. Aquest científic s’ha immergit en la història de la destral que, des del paleolític, ens ha canviat la vida. Marc Casabosch. Va complir el somni d’abandonar la ciutat per instal·lar-se a pagès i comparteix els seus trucs. Maria Climent. Una escriptora ampostina que troba en les seves arrels rurals una font d’inspiració contínua.
Continueu atents al butlletí digital d’Arrels! En els propers dies us demarem on voleu que us enviem el primer número de la revista.