Com seran els mitjans d’Arrels?

Aquest agost, ni platja ni xiringuito. L’equip d’Arrels està treballant per definir com seran el web i la revista en paper. Llegint magazins d’arreu del món, parlant per Meet, mirant vídeos a tort i a dret i dibuixant per damunt de les nostres possibilitats. Ens agradaria explicar-vos-ho tot, però de moment només podem fer alguns espòilers:

La revista serà una porta oberta al món que torna. Una revista moderna, amb humor, que barrejarà els continguts de lectura fàcil amb entrevistes i reportatges a fons, a personatges del món rural o líders ecofeministes, per exemple. Una manera diferent d’apropar-nos al món rural. Hi estan treballant, des de fa mesos, en Josep i la Natalia, la nostra directora d’art. I té una pinta brutal!

El web, segons ens explica en Jordi, el nostre dissenyador i responsable de continguts, serà “pràctic, atractiu i fàcil”. Serà un punt de trobada, una finestra oberta per visibilitzar i gaudir del món que torna. Per estar al dia de tot el que passa al món rural, per inspirar-se, per descobrir persones amb qui compartim valors, inquietuds i interessos. Serà molt més que un web!