Busquem els primers productors pel període de test del Mercat Arrels!

Abans que res: gràcies, pagesos i pageses! Durant aquests mesos hem rebut més de 200 sol·licituds d’arreu del territori. Ara és el moment de posar fil a l’agulla. El pla de llançament de Mercat Arrels arrenca avui.

El mercat tindrà una primera fase que durarà dos mesos i que servirà per testar-ho tot. Per exemple, sense saber quantes vegades al mes compren els nostres consumidors és molt difícil planificar al detall la logística. Per això, primer que res posem en marxa una primera fase del mercat, amb totes les funcionalitats ja disponibles i reals, que ens permetrà solucionar molts dubtes que només podem resoldre testant la realitat.

En aquests dos primers mesos de fase test treballarem només amb un grup petit de pagesos i elaboradors, que ens permetrà ser flexibles als canvis i assegurar la diversitat de productes i l’equilibri al territori.

Si esteu interessats a participar en aquesta primera fase, us demanem que ompliu aquest petit qüestionari. No us portarà més de tres minuts i és imprescindible per participar en el mercat.

Teniu temps fins al pròxim 17 de novembre. Abans de finals de mes ens posarem en contacte amb cadascun de vosaltres. I, ben aviat, començarem a visitar-vos per fotografiar els productes, explicar com funcionaran les comandes, el procés de lliurament, etc.

Per cert, si coneixeu algun pagès o pagesa que vulgui participar a Arrels, encara és a temps d’apuntar-se aquí!

Pere Romanillos, director de producte